Τηλ.::
Κίνα Καλώδιο χαλύβδινων συρμάτων κατασκευαστής
GREAT STEEL INDUSTRIAL CO.,LTD

 Επαγγελματικός προμηθευτής καλωδίων και καλωδίων

 Τηλέφωνο: 86-13855514957 ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: το greatsteelwirecable@yahoo.com

Αρχική Σελίδα

GREAT STEEL INDUSTRIAL CO.,LTD

Μερικές λέξεις για μας
Κίνα GREAT STEEL INDUSTRIAL CO.,LTD Εταιρικό Προφίλ
Κίνα GREAT STEEL INDUSTRIAL CO.,LTD Εταιρικό Προφίλ
Κίνα GREAT STEEL INDUSTRIAL CO.,LTD Εταιρικό Προφίλ
Κίνα GREAT STEEL INDUSTRIAL CO.,LTD Εταιρικό Προφίλ
1 2 3 4

GREAT STEEL INDUSTRIAL CO.,LTD

   

   Η μεγάλη βιομηχανική Co. χάλυβα, ΕΠΕ είναι ο κύριοι κατασκευαστής και ο εξαγωγέας που ειδικεύεται σε διάφορο των προϊόντων χαλύβδινων συρμάτων, όπως το γαλβανισμένο σκέλος χάλυβα wire&, το ντυμένο χαλύβδινο σύρμα αργιλίου &strand, ο χάλυβας Wire& STRAND κ.λπ. ACSR, ACS, PC. Έχουμε τις εύκαμπτες δυνατότητες κατασκευής και μπορούμε να προσφέρουμε υψηλό - ποιότητα μηχανικά προϊόντα σε μια πολύ ανταγωνιστική τιμή επειδή έχουμε συνδυάσει τα εργαστήρια με τις προηγμένες μηχανές, όπως MFL και την τεχνολογία σε αυτήν την γραμμή κ.λπ.

 

    Με την επιχειρησιακή εμπειρία ετών στο εξωτερικό με τους σφαιρικούς πελάτες μας από τις ΗΠΑ, τη Βραζιλία, την Ιταλία, τη Γερμανία, το Βιετνάμ, την Αυστραλία, τις Φιλιππίνες, τη Μαλαισία, τη Μέση Ανατολή, την Κολομβία, την Κένυα, την Αίγυπτο, την Αργεντινή, τη Νότια Κορέα, την Ιαπωνία, την Ανγκόλα, τη Βενεζουέλα, τη Γκάνα, τη Νιγηρία, την Ιορδανία και άλλες χώρες και περιοχές κ.λπ., έχουμε αποκτήσει την πλούσια τεχνική εμπειρία καθώς επίσης και έχουμε κερδίσει μια καλή φήμη μέσω της επιμελούς εργασίας ιδρυτών μας.

Με την αξία και το πάθος πυρήνων για να παρέχει τους εσωτερικούς και σφαιρικούς πελάτες μας υψηλούς - ποιότητα διάφορη των προϊόντων χαλύβδινων συρμάτων και των υγιών υπηρεσιών, ανυπομονούμε να συνεχίσουμε τη συνεργασία βαθειά με όλους τους υπάρχοντες πελάτες μας καθώς επίσης και την αρχή της συνεργασίας με τους πιθανούς νέους πελάτες σε όλο τον κόσμο.

 

   Η μεγάλη βιομηχανική Co. χάλυβα, ΕΠΕ προσπαθεί όχι μόνο να γίνει ο αγαπημένος και αξιόπιστος προμηθευτής σας, αλλά και να είναι ο συνεργάτης σας διαφορετικών προϊόντων χαλύβδινων συρμάτων στην Κίνα.

Στοιχεία Εταιρίας

Κύρια Αγορά

Βόρεια Αμερική

Νότια Αμερική

Δυτική Ευρώπη

Ανατολική Ευρώπη

Ανατολική Ασία

Νοτιοανατολική Ασία

Μέση Ανατολή

Αφρική

Ωκεανία

Σε όλο τον κόσμο

Είδος Επιχείρησης

Κατασκευαστής

Εξαγωγέας

Πωλητής

Μάρκες : Litong σφαιρικό

Αριθμός Υπαλλήλων : 200~250

Ετήσιες πωλήσεις : 2hundred million-2.5hundred million

Ιδρύθηκε Έτος : 2000

Εξαγωγή pc : 10% - 20%

ιστορία της εταιρίας

, Μεγάλη βιομηχανική Co. χάλυβα, ΕΠΕ το 2000 με το πρώτο εργοστάσιο σε Wuhu, για την επεκτειμένος επιχείρηση, ένα άλλο εργοστάσιο στο πάρκο βιομηχανίας Dangtu, Ma'anshan, Anhui, Κίνα το 2009.

υπηρεσία της εταιρίας

, Μεγάλη βιομηχανική Co. χάλυβα, ΕΠΕ προϊόντα γαλβανίσαμε το χαλύβδινο σύρμα, το γαλβανισμένο σκέλος χαλύβδινων συρμάτων, το σκέλος PC, τον αγωγό ACSR, το καλώδιο τροφοδοσίας, το ντυμένο χαλύβδινο σύρμα αργιλίου, την ντυμένη υπηρεσία cOem προσφοράς σκελών etc.and χαλύβδινων συρμάτων αργιλίου!

Ομάδα επιχείρησης

Πρόεδρος πινάκων-Γενικός διευθυντής--Γενικός διευθυντής κακίας--Διευθυντής χρηματοδότησης--Τεχνικός διευθυντής--Διευθυντής μάρκετινγκ-- Διευθυντής διοίκησης-Διευθυντής διευθυντής-αγοραστών πωλήσεων-Διευθυντής παραγωγής--Διευθυντής επόπτης-QC παραγωγής --Επόπτης γραμμών--Διευθυντής αποθεμάτων.

                            

GREAT STEEL INDUSTRIAL CO.,LTD
Κτήριο Huarong, No.85 Guanjiaqiao, περιοχή Gulou, Ναντζίνγκ, Jiangsu, P.R.China
Τηλ.::86-138-55514957
Mobile Site Privacy Policy Κίνα καλής ποιότητας Καλώδιο χαλύβδινων συρμάτων προμηθευτής. © 2017 - 2021 greatsteelwirecable.com. All Rights Reserved.